Toegankelijkheid

Hier vind je alle beschikbare informatie over de toegankelijkheid van zo veel mogelijk van onze locaties.

Heb je een vraag over een specifieke locatie? Mail ons dan even via info[at]tweedehandshetfestival.nl.

Graag zien we dat iedereen zich welkom voelt tijdens ons festival. Heb je input over hoe we ons festival nog beter toegankelijk kunnen maken (zowel online als offline) dan horen we dat graag. We zijn aan het leren en staan erg open om te horen hoe we het beter kunnen doen.

De zaal van Club Smederij is bijna volledig gelijkvloers (met hier en daar wat kleine drempels bij de deuren), er is een miva toilet aanwezig en het personeel helpt je graag bij de bar met bijvoorbeeld een mobiele pin-terminal.

Bij twijfel kun je altijd een mailtje sturen naar info@clubsmederij.nl, voor meer info over te verwachten drukte en mogelijkheden voor een bezoek.

Zowel bij de concertzaal als het skatepark bevindt zich een miva toilet. Tevens zijn overal in het gebouw rolstoelhellingen zodat je je makkelijk kunt verplaatsen. Mocht je Hall of Fame bezoeken, kun je van tevoren altijd even bellen of mailen naar Hall of Fame zodat ze je goed kunnen informeren. Recht voor de entree van Hall of Fame is een invalidenparkeerplaats.

De Nieuwe Vorst is waar mogelijk toegankelijk gemaakt voor mindervaliden. Het historisch pand heeft helaas ook beperkingen. Lees hieronder de mogelijkheden.

Rolstoelgebruikers

De theaterzalen en het café van De Nieuwe Vorst zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers via de glazen deuren aan de zijkant van het gebouw (links van de hoofdingang). Ook is er een aangepast toilet. We vragen je ons op de hoogte te stellen van je komst, zodat wij hier in de zalen rekening mee kunnen houden.
De bovenverdieping en de kelder zijn helaas alleen bereikbaar via trappen. Ben je slecht ter been of zit je in een rolstoel, neem dan contact met ons op zodat we mee kunnen denken over de mogelijkheden.

Slechtzienden

In De Nieuwe Vorst zijn er geen vaste zitplaatsen. Maak je wens tijdig kenbaar als je vooraan wilt zitten. Dan zorgen wij ervoor dat je als eerste toegang hebt tot de zaal en zelf een goede plaats kunt kiezen.

Slechthorenden

De zalen beschikken helaas niet over een ringleiding.

Vragen?

Heb je vragen over de toegankelijkheid van het pand? Neem contact op via mail of bel met 013 532 85 20.

In verband met verbouwingen aan het Willemsplein is het Paleis op dit moment alleen bereikbaar via enkele trappen. Ook is er helaas geen lift of mindervalidentoilet in het gebouw.