FAQ

Alles wat je wilt weten over ons weekend vol tweedehands.

Tweedehands het Festival vindt plaats in Tilburg, verspreid door de stad op allerlei locaties. Voor het festival begint vind je op onze website een kaart met alle locaties. Check voor nu alvast ons programma, daar staat per activiteit aangegeven op welke locatie deze plaatsvindt.

Tweedehands het Festival vindt plaats van 22 t/m 24 maart 2024. Voor de aanvangstijden van specifieke activiteiten verwijzen we je door naar ons programma, waar je binnenkort uitgebreide informatie vindt.

Ja! Je kunt nog tot uiterlijk 23 februari je idee met ons delen. Heb jij een idee dat wellicht bij ons festival past? Mail ons via programma[at]tweedehandshetfestival.nl

Voor Tweedehands het Festival koop je geen passe-partout ticket. Veel van ons programma kun je gratis bezoeken. Voor sommige activiteiten moet je een kaartje kopen en voor sommige activiteiten dien je je aan te melden van tevoren. Alle informatie hierover vind je op de pagina’s van de desbetreffende activiteit.

Tijdens het festival vind je op verschillende festivallocaties een programmaboekje. Hierin vind je info over de activiteiten en de locaties van het festival.

Kom je niet uit Tilburg, maar blijf je graag het hele weekend hangen? Er zijn verschillende slaapplekken in Tilburg. Zo is er de Stadscamping in het Spoorpark en Hostel Roots in de Stationsstraat. Midden in de stad vind je daarnaast ook het Mercure Hotel. Wat verder uit het centrum vind je het Bastion Hotel en het Van der Valk Hotel.

Ja! De meeste van onze locaties zijn erg goed toegankelijk voor mindervaliden. Helaas zijn een aantal van onze locaties alleen per trap of op een andere manier lastig te bereiken. Meer informatie hierover vind je per locatie op de pagina over toegankelijkheid.